Miten voin tukea toimintaa?

Jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä alta löytyvän lomakkeen. 2024 jäsenmaksu on 20 euroa/kalenterivuosi. Työttömiltä ja eläkeläisiltä 10 euroa/kalenterivuosi.  Jäsenenä pääset vaikuttamaan Skene ry:n toimintaan.


Kannatusjäseneksi

Jos haluat tukea Skene ry:n toimintaa ilman jäsenyyden tuomia etuuksia, voit liittyä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenyys on 50e/kalenterivuosi. 


Yritys- ja yhteisöjäsenyys

Yritys- ja yhteisöjäsenyys antaa yrityksille mahdollisuuden tukea Skenen tarkoitusta ja tavoitteita. 

  • Yritysjäsen saa halutessaan yrityksensä nimen tai logon ja linkin yrityksensä kotisivuille "www.skenery.fi" etusivulle. 
  • Jäsenyyden aikana yritys saa halutessaan yrityksen esiin vähintään kerran neljässä kuukaudessa Skenen sosiaalisen median julkaisussa.

Yritysjäsenellä ei ole äänioikeutta eikä sen myötä velvoitetta osallistua yhdistyksen vuosikokoukseen. Jäsenkausi on kalenterivuoden ja jäsenmaksu on 200e/kalenterivuosi.

Tiesitkö, että voit mahdollisesti vähentää yritys- ja yhteisöjäsenyyden verotuksessa! Lue asiasta kohdasta 3.2. 

Verohallinnon yhtenäistämisohjeet vuodelta 2022 toimitettavaa verotusta varten - vero.fi

Olemme kiinnostuneet kaikenlaisesta yhteistyöstä! Ota rohkesti yhteyttä niin pohditaan yhdessä mahdollisuuksia!

  • Tietosuoja on osa perustuslain takaamaa yksityisyyden suojaa. Tietosuojan tarkoituksena on varmistaa, että organisaatiot käsittelevät henkilötietoja lainmukaisesti ja vain silloin, kun niiden käsittelyyn on lainmukainen peruste.